Stoiximan Super League

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Μάλμε, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τον Αύγουστο»

Το σχόλιό του για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στα πρώτα παιχνίδια του για τη φετινή σεζόν, έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Για τον ΠΑΟΚ και την εικόνα που παρουσίασε στα πρώτα παιχνίδια του για τη φετινή σεζόν, μίλησε στην εκπομπή των καναλιών Novasports, «Monday FC», ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Αφού τόνισε ότι καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη Αύγουστο, πρόσθεσε ότι ο «δικέφαλος του βορρά» θα μπορούσε να είχε πάρει την πρόκριση κόντρα στη Μάλμε, αλλά τελικά δεν αποκλείστηκε από μία ομάδα που ήταν χειρότερη από εκείνον, ενώ μίλησε και για τη μεταγραφή του Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ.

«Είναι Αύγουστος και καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Θα ήταν περίεργο να δούμε μια ομάδα να είναι σε φόρμα αυτή την περίοδο. Θα μπορούσε να προκριθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μάλμε, αλλά δεν αποκλείστηκε από μια χειρότερη ομάδα. Κόντρα στον Παναιτωλικό έπαιξε καλά και έβγαινε όμορφα στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Κουλιεράκη και τη μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ, λέγοντας: «Αν μπορούσα να διαλέξω, θα διάλεγα πρώτα να φύγει ο Κουλιεράκης και μετά ο Κωνσταντέλιας».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x