Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Σε καλό δρόμο των Μεϊτέ και Καμαρά στον ΠΑΟΚ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις των Καμαρά και Μεϊτέ, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πλάκα-πλάκα σε μία εβδομάδα ξεκινάει (η προετοιμασία)… Ο κόσμος ανυπομονεί για συμφωνίες, αφού έχουν περάσει 10-15 μέρες επαφών και συζητήσεων, όμως έχει ακόμα 10 μέρες να κάνει διαπραγματεύσεις. Ο Μεϊτέ, για παράδειγμα που είναι η πιο κρίσιμη περίπτωση, είναι δικαιολογημένη η στάση του, αφού ξέρει πως ο ΠΑΟΚ τον έχει μεγάλη ανάγκη, είναι στις προτεραιότητες και όλα δείχνουν πως η πρόταση θα φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ. Πιστεύω όμως ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν, αφού γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι για τον προπονητή. Θα πλησιάζουν οι μέρες για να ξεκινήσει η σεζόν και εκτιμώ ότι θα τα βρουν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Για τον Καμαρά υπήρξε νέα προσέγγιση, μετά τη διαφορά που υπήρξε στο οικονομικό, αφού δεν έπαιρνε η ομάδα απάντηση από τον παίκτη. Υπήρξε θετική αύρα και διάθεση από τις δύο πλευρές για να τα βρουν για τριετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά όσο δεν κλείνει κρατάμε μία επιφύλαξη. Ο Λουτσέσκου θεωρεί πως είναι αυτός που πρέπει για την ομάδα και οι πάντες θα κριθούν από το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πολύ ψηλά παραμένει ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ. Αν κάνουμε σύγκριση με τις άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλά, αφού κράτησε τον Κωνσταντέλια, κρατάει Μεϊτέ και πάει για τον Καμαρά. Έχουν γίνει βήματα για τον Κεντζιόρα και όλα είναι σε καλό δρόμο».

Ακούστε τι είπε για την απόκτηση φορ και τα άλλα «ασπρόμαυρα» θέματα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x