Για διπλό deal ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Metrosport».

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι «ασπρόμαυροι» τα δίνουν όλα για τον Μαντί Καμαρά, ενώ παράλληλα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σουαλιό Μεϊτέ μετά τη συμφωνία με την Μπενφίκα.

Όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα, σημειώθηκε ανατροπή στην υπόθεση του διεθνούς μέσου από τη Γουϊνέα, ο οποίος ακούστηκε και για την ΑΕΚ μετά την επίσημη αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς και η πλευρά του παίκτη τα έχουν βρει στους όρους της συμφωνίας, παρότι προ ημερών ο ΠΑΟΚ είχε ενημερώσει πως αποσύρει την πρότασή του, και απομένουν τα τυπικά όπως φαίνεται για να επικυρωθεί ο «γάμος».

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμούσε διακαώς να εντάξει στα πλάνα του, θεωρώντας πως μαζί με τον Μεϊτέ (και εφόσον τελικά αποκτηθεί από την Μπενφίκα) θα είναι ένα ταιριαστό δίδυμο στον άξονα.



Σε ό,τι αφορά τον Γάλλο μέσο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα βρήκε με την Μπενφίκα και πλέον προχωρούν οι επαφές με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από τις πρώτες επαφές προέκυψε πως η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι της τάξεως των 200.000 ευρώ σε ετήσια βάσει, αφού ο ΠΑΟΚ προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και ο Γάλλος θέλει 1,7 εκατ. Η διαφορά, πάντως, δεν είναι τέτοια που να μην επιτρέπει την παραμονή του Μεϊτέ στην ομάδα και την επόμενη σεζόν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x