Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε στο ντέρμπι με περσινή ενδεκάδα εάν ήταν καλά ο Μπράντον – Το δίλημμα στην κορυφή»

Στο στοιχείο της ομοιογένειας που αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στις σκέψεις του Ρασβάν Λουτσέσκου ενόψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (15/9, 20:30) στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της ομοιογένειας που θα έχει η σύνθεση του «δικεφάλου του Βορρά». Συμπλήρωσε, δε, πως εάν δεν υπήρχε η απουσία του Μπράντον Τόμας, τότε ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρέτασσε περυσινή ενδεκάδα.

Εξήγησε, λοιπόν, πως δεν θα ξεκινήσει ο Καμαρά, καθώς και το δίλημμα που υπάρχει για την κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Τσάλοφ και Τισουντάλι. Για τον πρώτο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σημείωσε ότι φαίνεται να προηγείται στις προτιμήσεις του Λουτσέσκου, ενώ για τον δεύτερο πως είναι ένας φορ καλός στους χώρους, τους οποίους η λογική λέει ότι θα βρει ο ΠΑΟΚ κόντρα στους «πράσινους».

Από εκεί και πέρα, υπογράμμισε και το κομμάτι της τιμής των εισιτηρίων ενόψει του ντέρμπι.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x