Ίσως και μέσα στην ημέρα σημειωθεί θετική έκβαση στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί σήμερα το σίριαλ του Φορτούνη. Υπάρχουν διάφορες ενδείξεις πως σήμερα ή σε λίγες ώρες θα μπει τέλος στο σίριαλ και, με κάθε επιφύλαξη, ο Φορτούνης θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία τεράστια πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα, αφού δεν είναι εύκολο ένας ελληνικός σύλλογος να δώσει ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο, με τα εύκολα μπόνους επίτευξης στόχων. Φέτος ο Φορτούνης είχε πάνω από 40 συμμετοχές, αν κάνει κάτι αντίστοιχο την επόμενη σεζόν, τότε θα καρπωθεί πάνω από μισό εκατ. ευρώ
», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από το MLS που ακούστηκε και τους Chicago Fire, οι οποίοι θα αποδεσμεύσουν τον Σακίρι που έπαιρνε 7 εκατ. ευρώ, δεν θα έδιναν πάνω από 2 εκατ. ευρώ στον Φορτούνη, παρότι του έδειξαν ότι τον θέλουν. Μόνο από τη Σαουδική Αραβία, από την ομάδα του Δώνη και η Νταμάκ, έχουν προσεγγίσει τα θέλω του Φορτούνη, όμως κάποιοι σκέφτονται τη ζωή στη χώρα και είναι αναμφίβολα μία δύσκολη απόφαση», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός του έχει δείξει πως τον θέλει και με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανανέωσε τον Μασούρα, έκανε μία μεγάλη πρόταση στον Φορτούνη και κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ελ Κααμπί, που αναμένεται να υπάρξει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Πολύ υψηλότερη ρήτρα σε σχέση με το τωρινό συμβόλαιο του Μαροκινού φορ».

Τέλος, ανέφερε ότι σειρά θα πάρει ο Ρέτσος για να ανανεώσει, γιατί έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ενώ τόνισε πως ο Μπάμπιτς είναι ένα από τα αριστεροπόδαρα στόπερ που βρίσκονται στη λίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x