Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρώτη διερευνητική κρούση για τον Βέλντε»

Την πληροφορία πως ο Ολυμπιακός έκανε ήδη μια πρώτη πρόταση, διερευνητικού στιλ, στη Λεχ Πόζναν για τον Κρίστοφερ Βέλντε μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας. Τι είπε για Φορτούν, Ελ Κααμπί και τα άλλα θέματα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ετοιμάζεται για να αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ωστόσο τα ζητήματα γύρω από το ερυθρόλευκο ρόστερ… κυριαρχούν.

Ο Γιώργος Τσανάκας μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM την πληροφορία πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με τη Λεχ Πόζναν για τον Κρίστοφερ Βέλντε, κάνοντας μια πρώτη κρούση-πρόταση, διερευνητικού στιλ, για τον Νορβηγό εξτρέμ. Σκοπός είναι να διαπιστωθούν τα «θέλω» των Πολωνών για τον 24χρονο, ο οποίος είναι στη λίστα με τους παίκτες που αρέσουν.

Όσον αφορά την υπόθεση Φορτούνη επανέλαβε το γεγονός πως υπάρχουν θετικές ενδείξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις με τον Ελ Κααμπί, ο οποίος εκτός απροόπτου θα προχωρήσει σε αναπροσαρμογή με τους «ερυθρόλευκους».

Ακούστε τι είπε και για τους Όρτα, Ποντένσε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x