Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Ο Ουνάχι, ο εξτρέμ επιπέδου και η πρόταση για αριστερό μπακ»

Ο Γιώργος Τσανάκας αναφέρθηκε στα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τόσο σε μεταγραφικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Ολυμπιακό, με τις ερχόμενες ημέρες να είναι κρίσιμες γύρω από τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Και οι Πειραιώτες πατάνε γκάζι για να κλείσουν τις τελευταίες τρύπες στο ρόστερ.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με τουλάχιστον δύο παίκτες μεσοεπιθετικά. Ο ένας που ενδιαφέρει για τη θέση του 8-10αριού είναι ο Ουνάχι, με τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ να απασχολεί, αλλά να μην είναι μια εύκολη περίπτωση!

Την ίδια ώρα, από την Τουρκία μεταδίδουν το όνομα του Γιλμάζ της Γαλατά για τα εξτρέμ, με τον ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» να τονίζει πως η περίπτωσή του ταιριάζει απόλυτα τόσο στα «θέλω» της ομάδας, όσο και στα όσα είχε πει πρόσφατα ο Νιχάτ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη αλμυρή λύση, αλλά ο Ολυμπιακός δεδομένα θα πάρει εξτρέμ υψηλού επιπέδου.

Όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, ανέφερε πως είχε προταθεί προ εβδομάδων ο Ταλιαφίκο της Λιόν και ακόμη είναι ανοιχτό αν θα γίνει κίνηση για την ενίσχυση σε αυτή τη θέση.

Ακούστε τι είπε για τη μεταγραφή που παλεύει να κάνει η Γουλβς και το ματς με τη Λαμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x