Αγγλία

«Δεν είναι σίγουρο πως θα φύγει ο Ποντένσε από Γουλβς - Η Αλ Σαμπάμπ θα φτάσει ως τα 5 εκατ. ευρώ»

Δημοσιογράφος από την Αγγλία αναφέρεται σε νεότερες εξελίξεις γύρω από το θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε.

Το σίριαλ γύρω από το όνομα του Ντάνιελ Ποντένσε συνεχίζεται… Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Μπεν Τζέικομπς, ο οποίος έχει ασχοληθεί αρκετά με την περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ αρκετά αυτό το καλοκαίρι, δίνει νεότερες εξελίξεις στο θέμα.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ από το Νησί, δεν είναι βέβαιο τελικά πως ο Ποντένσε θα αποχωρήσει από τη Γουλβς. Με την παραμονή του να αποτελεί και επιθυμία του Γκάρι Ο’Νιλ, όπως είχε δηλώσει προσφάτως μετά το ματς του Λιγκ Καπ με αντίπαλο την Μπέρνλι όπου ο 29χρονος είχε εξαιρετική απόδοση.

Μάλιστα, σχετικά με το ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ τονίζει πως η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία φαίνεται πως θα ανέβει μέχρι τα 5 εκατ. ευρώ, αλλά όχι παραπάνω. Και οι «λύκοι» ζητούν τα διπλά χρήματα!

«Δεν είναι εγγυημένο ότι ο Ντάνιελ Ποντένς θα φύγει από τη Γουλβς. Η Αλ Σαμπάμπ θέλει να πληρώσει μόνο 5 εκατ. ευρώ. Οι λύκοι θέλουν τα διπλά. Οι συνομιλίες δεν έχουν προχωρήσει ακόμη, με τη Γουλβς να νιώθουν ότι ο Ποντένσε θα μπορούσε απλώς να παραμείνει. Η Αλ Σαμπάμπ έχει περιθώριο μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, καθώς η Γουλβς περιμένει να δει εάν θα κατατεθεί επίσημη προσφορά», αναφέρει σχετικά ο Τζέικομπς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x