Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Έχει ψαχτεί και για Ζαχά ο Ολυμπιακός…»

Την είδηση πως ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση του Γουιλφρίντ Ζαχά για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας. Τι είπε για Ρέτσο και τα υπόλοιπα μεταγραφικά.

Σε κρίσιμη και συνάμα καυτή εβδομάδα μπαίνει ο Ολυμπιακός αναφορικά με τα μεταγραφικά του ζητήματα. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σε ένα διάστημα που θα κληθούν να καλύψουν τα τελευταία κενά του ρόστερ.

Ζητήματα που υπάρχουν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και στις θέσεις του εξτρέμ και του δημιουργικού μέσου, με το όνομα του Γουιλφρίντ Ζαχά που διέρρευσε από την Τουρκία να έχει βάση, αφού ο Ολυμπιακός έχει ψαχτεί και γι’ αυτή την περίπτωση. Δεν αποκλείεται δε, ανάλογα και με τις αποχωρήσεις να υπάρξει ενίσχυση στη θέση του δεξιού στόπερ και ενδεχομένως στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όσον αφορά το ερχόμενο ματς με τη Λαμία, όπου στόχος των Πειραιωτών είναι η νίκη και το 3/3 πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, σημείωσε πως ο Ρέτσος είναι οριστικά νοκ-άουτ.

Ακούστε τι είπε και για Ποντένσε-Σαουδική Αραβία και τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x