Κώστας Νικολακόπουλος

Ας ήρθε ο Κάρμο, δεν μπορεί τώρα ο Πιρόλα να βγει από την 11άδα του Ολυμπιακού!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr μία εκτίμηση για τον Πιρόλα και το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού, με αφορμή την εικόνα του Ιταλού προχθές με την Καλλιθέα.

· Η ειρωνεία είναι ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του αριστερού στόπερ Κάρμο, ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, από πλευράς διάρκειας και σταθερότητας, στον αγώνα με την Καλλιθέα ήταν ο…αριστερός στόπερ Πιρόλα.

· Ο Ιταλός, σε συνέχεια της καλής του παρουσίας στο παιχνίδι της πρεμιέρας στο Βόλο, έκανε τη Δευτέρα το βράδυ στο επίσημο ντεμπούτο του στο Καραϊσκάκη μία εξαιρετική εμφάνιση. Με λίγη υπερβολή μπορεί κάποιος να πει ότι ήταν μία άμυνα μόνος του! Και μπορεί το παιχνίδι να θεωρούνται εύκολο, αλλά δεν εξελίχθηκε καθόλου σε τέτοιο, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν έως και το 92ο λεπτό να πάρουν το αποτέλεσμα.

· Ήταν καλός από το α΄ ημίχρονο ο Ιταλός, βγαίνοντας πρώτος στην μπάλα, κάνοντας και προωθήσεις, κερδίζοντας μονομαχίες και καθαρίζοντας στον αέρα στατικές φάσεις, αλλά ακόμη περισσότερο φάνηκε στο πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό β΄ ημίχρονο, έχοντας κρίσιμες και δυναμικές επεμβάσεις και γενικά καλές άμυνες, ψηλά και χαμηλά, ακόμη κι όταν έβγαινε στα πλάγια.

Ολυμπιακός: Ας ήρθε ο Κάρμο, δεν μπορεί τώρα ο Πιρόλα να βγει από την 11άδα

· Μπορούμε δε να καταγράψουμε δύο σουτ των παικτών της Καλλιθέας από καλή θέση που μπλόκαρε με έγκαιρες κόντρες ο Πιρόλα, ο οποίος σε μία άλλη στιγμή δεν άφησε τον αντίπαλο φορ να γυρίσει και να σουτάρει, καθαρίζοντας τη φάση, ενώ και όταν πέρασε ο Ντιμίτριους τον Ρόντινεϊ προς το τέλος και γύρισε την μπάλα για τον σέντερ φορ του, ο Ιταλός ήταν πάλι εκεί για να κόψει με καθοριστική προβολή.

· Βλέποντας τον Πιρόλα έτσι, και ξέροντας πώς συμπεριφέρονται συνήθως οι προπονητές και δη αυτοί που έχουν το αίσθημα της δικαιοσύνης, όπως ο Μεντιλίμπαρ, νομίζω ότι ο Ιταλός δεν βγαίνει από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Κι ας ήρθε ο Κάρμο! Δεν μπορώ να μιλήσω γενικότερα, ότι δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, γιατί θα ήμουν λάθος, αλλά για το άμεσο μέλλον, τον αγώνα του Σαββάτου στη Λαμία, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Ιταλός θα μείνει στον πάγκο.

· Να παίξουν μαζί και ο Κάρμο και ο Πιρόλα, κι ας είναι αριστεροπόδαροι αμφότεροι, θα μπορούσα να το φανταστώ, αν και θεωρείται ακραίο. Αλλά να μην παίξει ο Πιρόλα με την εμφάνιση που έκανε τη Δευτέρα, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Δεν υπάρχει προπονητής που θα τον άφηνε έξω. Κι ούτε ο Μεντιλίμπαρ θα το κάνει, νομίζω εγώ.

· Κατά τ' άλλα ο Ποντένσε μιλάει για να κλείσει με την Αλ Σαμπάμπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x