Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το τελευταίο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού και εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχουν πολλά θετικά που κρατάει και θα συνεχίσει να δουλεύει. Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει πολύ την ποιότητά του μεσοεπιθετικά, κυρίως με την παρουσία του Βέλντε και του Γιάρεμτσουκ. Ο Βέλντε έπαιξε σαν 10, σαν περιφερειακός φορ, εφόσον έρθει και ο Ποντένσε, για να χωρέσουν όλοι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Βέλντε βλέπει πολύ τέρμα και είχε αρκετές φάσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα επιδραστικός, αφού μπορεί να σκοράρει. Έχει κάνει τρομερή εκκίνηση, αγωνιζόμενος 220 λεπτά σε 4 φιλικά και έχει τρία γκολ, έχει τρία δοκάρια, έχει κερδισμένο πέναλτι. Είναι πολύ επιδραστικός και δείχνει εξαιρετικός», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Γιάρεμτσουκ θα βάλει δύσκολα στον Ελ Κααμπί, αφού συμμετέχει αρκετά στο παιχνίδι. Έπαιξε και ο Ελ Κααμπί, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός όταν ανεβάζει ταχύτητα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσει η αντίπαλη ομάδα».

Ακούστε τι άλλο είπε για τα παιδιά της Κ19 που κερδίζουν το στοίχημα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x