ΣΤΟ χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού επιβεβαιώσαμε, μεταξύ άλλων, ότι δύο από τις μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού θέλουν ακόμη τον χρόνο τους. Κι αναφέρομαι, βεβαίως, στον Γιάρεμτσουκ και τον Στάμενιτς.

Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ φορ ξεκίνησε βασικός για δεύτερο παιχνίδι, μετά από εκείνο με την Τερνάνα και έβγαλε πάλι κάποια καλά στοιχεία στοιχεία του, αλλά κατέδειξε και ότι ακόμη είναι βαρύς. Φαίνεται στις κινήσεις του, ενώ, άλλωστε, είναι σαφές ότι πρέπει να γίνει και πιο fit.

ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι ευχάριστο που παίζοντας σέντερ φορ για περίπου 70 λεπτά δεν μπόρεσε να τελειώσει μια φάση, σε ένα φιλικό με ρεσιτάλ ευκαιριών. Τις δύο φορές που ο Βέλντε τον έβγαλε σε θέση βολής, δεν είχε την καλύτερη αντίδραση. Τη μία ανακόπηκε, ζητώντας πέναλτι που δεν νομίζω ότι ήταν και την άλλη νικήθηκε από τον γκολκίπερ σε φάση στην οποία υποδείχθηκε οφσάιντ-οριακά ίσως δεν ήταν.

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ο Γιάρεμτσουκ μάλλον αρκετά συχνά βγαίνει οφσάιντ και θα πρέπει να το δει κι αυτό, αν και το πρώτο που πρέπει να κοιτάξει είναι να φτιάξει το ρυθμό του και τη φυσική του κατάσταση. Και οπωσδήποτε να μην είναι απρόσεκτος σε εύκολες πάσες.



ΚΑΤΑ τα άλλα, το καλύτερο σημείο του παιχνιδιού του είναι αφενός μεν να σπάει την μπάλα με το κεφάλι η, τα πόδια, αφετέρου δε να βγαίνει στις παρυφές της περιοχής και να κάνει συνεργασίες με τον Βέλντε και τον Μπιέλ. Αλλά για τον φορ πάντα μετράει να τελειώνει και ει δυνατόν πετυχημένα τις φάσεις. Για παράδειγμα χθες ενώ συνεργάστηκε καλά με τον Ρόντινει σε μια τρίτη του ευκαιρία για τελική, όταν ήρθε η στιγμή να την κάνει, δεν μπόρεσε, γιατί κόπηκε.

Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΣ έπαιξε αλλαγή αυτή τη φορά, σε αντίθεση με το προηγούμενο φιλικό με τη Νότιγχαμ, και ενεπλάκη ξανά με ένα γκολ εις βάρος του Ολυμπιακού, καθώς από δική του πολύ λάθος πάσα πάνω σε αντίπαλο ξεκίνησε η φάση του 1-3, κάτι που ασφαλώς δεν ιναι και το πιο...ευχάριστο.

ΕΧΕΙ ενδιαφέροντα στοιχεία το παιχνίδι του, παίζει με τη μία, μαρκάρει ψηλά, το παλεύει ανασταλτικά (χθες μπλόκαρε προς το τέλος ένα επικίνδυνο σουτ), αλλά σίγουρα πρέπει να μείνει πιο δυνατά στις φάσεις και να είναι πιο συγκεντρώσεις. Ίσως εν τέλει είναι κι αυτός βαρύς ακόμη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x