Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το είπαμε και χθες, μιλήσαμε για το γεγονός ότι παίρνει αρνητική τροπή η υπόθεση του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ. Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα. Ο Παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και όλα είχαν συμφωνηθεί, αλλά στο τελικό ραντεβού που γίνεται για τις τελευταίες λεπτομέρειες, υπήρξε μία αλλαγή στάσης του παίκτη, υπήρξαν κάποιες αυξημένες απαιτήσεις, που έφεραν το πάγωμα του deal. Όλα δείχνουν ότι δεν προχωράει. Πρέπει να γίνει μεγάλη ανατροπή για να προχωρήσει. Να περιμένουμε λίγο, αλλά δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Αφήνω ένα μικρό παράθυρο, γιατί μπορούν να συμβούν τα πάντα σε τέτοιου είδους καταστάσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του. Υπάρχει και το όνομα του Μπαουτίστα ως εναλλακτική λύση», πρόσθεσε.

Και συνέχισε το ρεπορτάζ, λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, πάει πολύ καλά του Βέλντε, αφού απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα πάει για τρία εξτρέμ, αφού έφυγε ο Φορτούνης και πλέον η ομάδα έχει μόνο τον Ζέλσον και τον Μασούρα, ενώ υπάρχουν ως έξτρα λύσεις ο Μπιέλ και ο Παπακανέλλος. Μία περίπτωση που έχουμε, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, είναι του Μπέντζαμιν Ντομίνγκες. Του ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή που παίζει στη Χιμνάσια Λα Πλάτα, είναι 21 ετών, παίζει κυρίως ως αριστερό εξτρέμ. Είναι ντριμπλέρ και παίζει αρκετά το ένας εναντίον ενός και γνωρίζω πως απασχολεί τον Ολυμπιακό και αυτός ο παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x