Stoiximan Super League

MVP του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Τσάλοφ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανέδειξαν τον Φέντορ Τσάλοφ ως MVP της νίκης με 3-2 επί του Πανσερραϊκού.

Τους οπαδούς του ΠΑΟΚ κέρδισε με το... καλησπέρα ο Φέντορ Τσάλοφ!

Ο Ρώσος επιθετικός ήταν καθοριστικός στη νίκη του «δικεφάλου του βορρά» με σκορ 3-2 επί του Πανσερραϊκού στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί Fans’ Man of the Match, με τον Στέφαν Σβαμπ να μένει στη δεύτερη θέση.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Φέντορ Τσάλοφ αναδείχθηκε Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του στην Τούμπα απέναντι στον Πανσερραϊκό και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν της Stoiximan Super League. Ο Δικέφαλος αν και δέχτηκε δύο γκολ από τον αξιόμαχο Πανσερραϊκό, είχε τις απαντήσεις, βρήκε τρία τέρματα και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν οι Φέντορ Τσάλοφ και Στέφαν Σβαμπ . Ο Τσάλοφ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και είχε ένα γεμάτο ματς στα 71 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Ρώσος επιθετικός του Δικεφάλου αν και δεν σκόραρε, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, είχε δοκάρι στο 42?, ενώ στο 60ο λεπτό πάλεψε μέσα στη μεγάλη περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι με το οποίο ο Δικέφαλος έκανε το τελικό 3-2. Ο Mr. Effective ήταν και αυτός κομβικός καθώς εκτέλεσε εύστοχα δύο φορές από την άσπρη βούλα και σφράγισε το τρίποντο για τον ΠΑΟΚ.

Στην ψηφοφορία για τον Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Φέντορ Τσάλοφ έλαβε το 49% των ψήφων και κατέκτησε τον πρώτο του ατομικό τίτλο με τη φανέλα του Δικεφάλου, με τον Στέφαν Σβαμπ να μένει στη δεύτερη θέση»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x