Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Το ''δέστε ζώνες'' επιβεβαιώνεται με μεταγραφές σαν του Λαμέλα - Ουσιαστική η ενίσχυση της ΑΕΚ»

Η μεταγραφή του Λαμέλα δείχνει τις προθέσεις του Μάριου Ηλιόπουλου για την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Κίνηση που πιστοποιεί τις… σοβαρές προθέσεις που έχει για την ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος χαρακτήρισε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα.

«Είναι μεταγραφή αεροδρομίου ο Λαμέλα, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να βγάλει το σπουδαίο του ταλέντο στο χορτάρι. Το συμβόλαιό του θα είναι τριετές με γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες αποδείξεις των προθέσεων του νέου ιδιοκτήτη. Το ‘δέστε ζώνες’ επιβεβαιώνεται σε μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής και το θέμα είναι πλέον να δούμε όλο αυτό το πράγμα στο γήπεδο», τόνισε.

«Απομένουν κατά βάση οι κινήσεις για αριστερό μπακ και φορ. Ειδικά του επιθετικού είναι πολύ σημαντικό, γιατί υπάρχει μόνο ο Λιβάι Γκαρσία αυτή τη στιγμή. Καλά κάνει και ψάχνει να πάρει τον παίκτη που πραγματικά θέλει, αλλά καλό θα είναι να κινηθεί κι εκεί γρήγορα. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός σε ένα ποσοστό 80%, ενώ είμαστε ακόμη στις 19 Ιουλίου. Έχει γίνει γρήγορη και ουσιαστική δουλειά στις μεταγραφές ως τώρα», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις αναμετρήσεις με την Ίντερ Εσκάλδες είπε: «Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει ένα σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς για να κάνει διαδικαστική τη ρεβάνς. Για την ομάδα αποτελεί υποχρέωση όχι μόνο η πρόκριση, αλλά και να έρθει αυτή με δύο νίκες. Δεν μπορεί να είναι έτοιμη από τώρα η ομάδα, αλλά αρκεί η ποιότητά της για να προκριθεί. Ακόμη δεν είναι καν στο 60% η ΑΕΚ».

Τέλος ανέφερε πως τα διαρκείας που έχουν διατεθεί ως τώρα ξεπερνούν τα 20.000!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x