Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πολύ σημαντική μεταγραφή ο Λαμέλα - Οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ»

Στη σημασία της μεταγραφής του Έρικ Λαμέλα από την ΑΕΚ και τις επόμενες κινήσεις αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη σπουδαία προσθήκη του Έρικ Λαμέλα που έκανε η ΑΕΚ.

«Είναι μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Όπως αποδείχτηκε δεν υπήρχε σοβαρό θέμα, ούτε έγινε κάποιο θρίλερ. Βρέθηκε λύση σε αυτό που καθυστέρησε τη μεταγραφή, ο Λαμέλα έρχεται απόψε στις 21:00. Ο Αλμέιδα είχε πολύ σημαντικό ρόλο και θα είναι σίγουρα πολύ χαρούμενος. Δεν πιστεύω πως θα υπολογίζεται για τα ματς με την Ίντερ Εσκάλδες, πιθανώς ούτε και ο Περέιρα», ανέφερε.

Για τις υπόλοιπες κινήσεις της «Ένωσης» είπε: «Ο Οντουμπάτζο είναι παίκτης που ήθελε ο Αλμέιδα, ένας παίκτης που έχει γεμάτες σεζόν και με τον Ρότα θα κάνει καλό δίδυμο στη θέση του δεξιού μπακ. Πλέον απομένει η απόκτηση επιθετικού και αριστερού μπακ σίγουρα, αλλά επειδή η ΑΕΚ είχε πάει να πάρει τον Σισέ και τον Καμαρά, μπορούμε να αφήσουμε ανοιχτό ένα ενδεχόμενο να πάρει έναν στόπερ και ένα εξαροοκτάρι», ενώ έκανε ειδική αναφορά στις υποθέσεις Γιαννούλη και Κορέα.

Όσο για τα ματς με την Ίντερ Εσκάλδες στον δεύτερο προκριματικό του Conference League είπε: «Καλό είναι να καθαρίσει η ΑΕΚ την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, για να μην μπλέξει στη ρεβάνς σε ένα γήπεδο που έχει πλαστικό χλοοτάπητα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x