Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ρυθμιστής ο Χατζισαφί για τον γρίφο στα αριστερά - ''Βλέπει'' ενδεκάδα ο Κάλενς»

Τις σκέψεις που υπάρχουν για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα δεδομένα για ερωτηματικά που υπάρχουν για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι ανάλογα με την εικόνα του Εχσάν Χατζισαφί στις προπονήσεις θα κριθεί η θέση βασικού στην αριστερή πλευρά της άμυνας, τονίζοντας πως ο Ιρανός δεν αποκλείεται να επιλεχθεί από τον Ματίας Αλμέιδα, μιας και είναι πολύ έμπειρος για να διαχειριστεί τη συνθήκη, δεν χρειάζεται δουλειά και είχε χρόνο στο Ασιατικό Κύπελλο.

Εφόσον, όμως, δεν αγωνιστεί ο 34χρονος, υπογράμμισε ότι δεν είναι δεδομένο πως ο Πήλιος θα ξεκινήσει βασικός, θυμίζοντας πως στα «μεγάλα» παιχνίδια αγωνιζόταν ο Ρότα, έχοντας στη δεξιά πλευρά τον Σιντιμπέ.

Όσον αφορά τον παρτενέρ του Βίντα στο κέντρο της άμυνας, επισήμανε ότι ο Κάλενς έχει ένα προβάδισμα έναντι του Μουκουντί για να πάρει φανέλα βασικού.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x