Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα για βασικός στην Τούμπα ο Γκαρσία - Υπό άλλες συνθήκες θα κρινόταν ο τίτλος για την ΑΕΚ»

Για τους παίκτες που έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την κρισιμότητα που έχει για την ΑΕΚ το ντέρμπι της Τούμπας, αλλά και για τους παίκτες που έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε κρίσιμο για τη συνέχεια το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως αν δεν υπήρχαν τα playoffs το ματς αυτό θα έκρινε το πρωτάθλημα, ιδίως, για την «Ένωση».

Για τα πρόσωπα του αρχικού σχήματος ανέφερε πως ο Λιβάι Γκαρσία έχει ένα προβάδισμα για τη θέση του βασικού σέντερ φορ, ενώ για τον ρόλο του περιφερειακού έβαλε στο παιχνίδι τόσο τον Τσούμπερ, αλλά και τον Μάνταλο.

Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε πως είναι όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα, μιας και οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν αρκετές επιλογές στο ρόστερ τους, ενώ στάθηκε στη σημασία των πέντε αλλαγών, που εκμεταλλεύεται στο έπακρο ο Ματίας Αλμέιδα και είναι ικανές να αλλάξουν την ισορροπία ενός ματς.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x