Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Παίζει και για βασικός κόντρα στον Αστέρα ο Λιούμπιτσιτς - Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με Χουάνγκ»

Για τις πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή (04/01) βάζει ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, ο ρεπόρτερ του σταθμού υπογράμμισε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης» μπορεί να υπολογίζεται για την ενδεκάδα, εφόσον το κρίνει ο Ματίας Αλμέιδα, με δεδομένα τα προβλήματα στη μεσαία γραμμή, μιας και οι Γιόνσον (τιμωρημένος) και Σιμάνσκι (εκτός λόγω τραυματισμού) δεν θα αγωνιστούν στο ματς με τους Αρκάδες.

Ξεκαθάρισε, πως υπάρχει το δίδυμο Πινέδα-Μάνταλος, όπως και ο Γαλανόπουλος, για τον οποίο τόνισε πως είναι πίσω σε επίπεδο ρυθμού, αφού ο τελευταίος αγώνας του ήταν στις 21 Δεκεμβρίου με τον Πανσερραϊκό.

Τέλος, ανέφερε πως δεν προκύπτει άλλη μεταγραφή των νταμπλούχων Ελλάδας στην αγορά των ελεύθερων, ενώ για την περίπτωση του Χουάνγκ επισήμανε ότι η ΑΕΚ δεν ασχολείται, πόσω μάλλον τώρα που δεν έχει αποχωρήσει κάποιος παίκτης από το ρόστερ της.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x