Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έχει επανέλθει πολύ δυναμικά του Γιαννούλη για την ΑΕΚ»

Στον Δημήτρη Γιαννούλη -που, όπως τόνισε, η περίπτωσή του βρίσκεται σε καλό στάδιο για την ΑΕΚ!- αλλά και στις υπόλοιπες υποθέσεις της «Ένωσης», αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πολύ δυνατά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ έχει επανέλθει η περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, όπως μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε ότι η υπόθεση όχι μόνο έχει αναθερμανθεί αλλά βρίσκεται και σε πολύ καλό στάδιο για τους «κιτρινόμαυρους»!

Υπενθυμίζοντας ότι η τελευταία σχετική ενημέρωση από πλευράς ΑΕΚ τόνιζε ότι στον «δικέφαλο» έχουν πάψει να ασχολούνται με την περίπτωση του Έλληνα διεθνή, εξήγησε ότι όσο ο 28χρονος άσος δεν βρίσκει ομάδα, το θέμα θα παρέμενε ανοικτό, εφόσον υπήρχε και νέα επαφή.

Ο Γιώργος Τσακίρης υπογράμμισε, δε, ότι η υπόθεση θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα και στις επόμενες μέρες ή την επόμενη εβδομάδα, θυμίζοντας ωστόσο ότι η ΑΕΚ δεν θα είχε θέμα να περιμένει, ώστε να βρει τη καλύτερη δυνατή λύση στη θέση (αφού υπάρχουν και οι Πήλιος-Χατζισαφί).

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Οντουμπάτζο, Λαμέλα και Κορέα, καθώς και στο τελευταίο φιλικό τεστ της ΑΕΚ, με την Ομόνοια την Πέμπτη (18/7, 20:00) στην Κύπρο.


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x