Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αναμονή για Λαμέλα-Δεν έχει να κάνει με τα ιατρικά του»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ζήτημα με τα ιατρικά τεστ του Έρικ Λαμέλα και τόνισε πως η ΑΕΚ αναμένει την απόφαση του παίκτη.

Στάση αναμονής κρατά η ΑΕΚ στην υπόθεση του Έρικ Λαμέλα, η καθυστέρηση στην οποία δεν οφείλεται σε πρόβλημα στα ιατρικά, όπως έκανε σαφές ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με τον Λαμέλα είμαστε σε αναμονή, δεν μαθαίνω ότι χαλάει η μεταγραφή, αλλά όσο δεν τελειώνει πρέπει να περιμένουμε. Δεν έχει να κάνει με τα ιατρικά, η ΑΕΚ είναι πλήρως ενήμερη για τον τραυματισμό που είχε όταν ήταν στη Σεβίλλη. Ο παίκτης κάνει προπονήσεις και ανεβάζει ρυθμούς, ελπίζουμε σύντομα οι φωτογραφίες να είναι από τα Σπάτα. Μπορεί την τελευταία χρονιά να είχε τραυματισμούς, αλλά πρόπερσι έπαιξε 50 αγώνες», σημείωσε.

Σχετικά με το θέμα του φορ ξεκαθάρισε πως «… η ΑΕΚ δεν έχει εκδηλώσει ως τώρα ενδιαφέρον για τον Μορόν», ενώ για το θέμα του αριστερού μπακ είπε: «Δεν αποκλείω να ασχοληθεί με παίκτη σαν τον Ταλιαφίκο για τη θέση του αριστερού μπακ η ΑΕΚ. Έχει ενδιαφερθεί για πολύ καλούς παίκτες. Πάντως ο συγκεκριμένος είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση».

Τέλος ανέφερε πως «… θα έχει ενδιαφέρον το αυριανό φιλικό με την Ομόνοια. Θα δούμε και νέους παίκτες, όπως τον Στρακόσα και τον Κοϊτά. Ο Κοϊτά είναι σε άριστη κατάσταση και άνετα μπορεί να παίξει βασικός αύριο. Ο Περέιρα δεν έχει πάει στην Κύπρο, καθώς αποφασίστηκε να μείνει πίσω για να κάνει προπονήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x