Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δυσκολεύει το τεστ της ΑΕΚ με Αστέρα η απουσία των Σιμάνσκι-Γιόνσον - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Στην απουσία των Σιμάνσκι και Γιόνσον από το παιχνίδι με τον Αστέρα και στα δεδομένα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τη δύσκολη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, την απουσία των Σιμάνσκι και Γιόνσον και για τα επικρατέστερα πρόσωπα για την ενδεκάδα μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε ανταγωνιστικό και δύσκολο το τεστ των νταμπλούχων Ελλάδας κόντρα στους Αρκάδες, επισημαίνοντας ότι η απουσία των Σιμάνσκι και Γιόνον από το χώρο της μεσαίας μεγαλώνει το επίπεδο δυσκολίας, σε ένα ματς που οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη πριν το ντέρμπι στην Τούμπα.

Στη συνέχεια ανέφερε πως οι Πινέδα και Μάνταλος είναι πιθανό να τους αντικαταστήσουν, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, παρά το σύντομο διάστημα που έχει στην «Ένωση». Θύμισε, δε, πως ο Αλμέιδα δεν είχε διστάσει να χρησιμοποιήσει βασικό τον Κάλενς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρώτο γύρο, παρά τις λίγες προπονήσεις που είχε κάνει ο Περουβιανός με τη νέα του ομάδα.

Για τα άλλα πρόσωπα της ενδεκάδας ανέφερε πως ο Στάνκοβιτς θα είναι στην εστία, με τον Ρότα να έχει προβάδισμα στα δεξιά και τον Πήλιο στα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας ο Βίντα με έναν εκ των Κάλενς ή Μουκουντί, ενώ στο δεξί «φτερό» της επίθεσης ο Άμραμπατ και στο αριστερό ο Ελίασον, αφού ο Γκατσίνοβιτς είναι τιμωρημένος. Ρόλο περιφερειακού επιθετικού θα πάρει ο Τσούμπερ και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Λιβάι Γκαρσία ή ο Πόνσε.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x