Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν τον νοιάζει η διάταξη, αλλά η κουλτούρα της τακτικής τον Αλμέιδα»

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Kώστας Κετσετζόγλου.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει και της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στην OPAP Arena μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Kώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ της, συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Μιχάλη Τσόχο στον «αέρα» του σταθμού, αναφέρθηκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τους Αρκάδες, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Αργεντινός τεχνικός κρατά κλειστά χαρτιά αναφορικά με την ενδεκάδα, επανέλαβε το ενδεχόμενο της κοινής χρησιμοποίησης, Λιβάι Γκαρσία και Εζέκιελ Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ σκιαγράφησε τη φιλοσοφία του έμπειρου προπονητή:

«Άγνωστο το τι θα κάνει ο Αλμέιδα για την ενδεκάδα με Αστέρα. Του έχει βγει αυτό που έχει κάνει ως τώρα με τον παίκτη πίσω από το φορ να πιέζει στην πρώτη ζώνη άμυνας του αντιπάλου. Δεν τον νοιάζει η διάταξη, αλλά η... κουλτούρα της τακτικής τον Αλμέιδα.»

Στη συνέχεια ο Κώστας Κετσετζόγλου στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό η ΑΕΚ, δεν απασχολείται από τις απώλειες λόγω τραυματισμών, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Λιούμπιτσιτς: «Πρώτη φορά που έχει μόνο έναν τραυματία. Μόνο οι τιμωρημένοι Γκατσίνοβιτς-Γιόνσον απόντες και οι παίκτες που είναι στο Asian Cup. Εκτιμώ ότι θα πάρει χρόνο ο Λιούμπιτσιτς, αλλά θα δούμε σε ποια θέση».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x