Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν απάντησε ο Αραούχο, θα ψάξει να βρει έναν καλύτερό του η ΑΕΚ-Αυτές είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες»

Στα δεδομένα της υπόθεσης του Σέρχιο Αραούχο και στις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο και στις βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες που έχει η ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινός δεν απάντησε στην πρόταση της «Ένωσης» και έτσι είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή, εκτιμώντας ότι ίσως σκέφτεται κάτι διαφορετικό για την επόμενη μέρα της καριέρας του είτε σε επίπεδο πρωταθλήματος και παραστάσεων, είτε με κάποια καλύτερη οικονομικά πρόταση για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Παράλληλα, τόνισε πως υπάρχει ένας αστερίσκος για επαναπροσέγγιση του παίκτη προς τους «κιτρινόμαυρους» και αν εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο τότε η συζήτηση θα γίνει από διαφορετική βάση.

Στη συνέχεια επισήμανε πως η ΑΕΚ θα κινηθεί ώστε ο αντικαταστάτης του 32χρονου να είναι καλύτερός του, αναφέροντας πως οι μεταγραφές θα κινηθούν από πέντε έως εφτά, με εκείνον να εκτιμά ότι θα κλειδώσουν στις έξι. Τέλος έκανε λόγο ότι οι βασικές προτεραιότητες αυτή τη στιγμή πλην του τερματοφύλακα είναι αριστερό-δεξί μπακ, αριστερός εξτρέμ, ο αντί-Αραούχο και ένας χαφ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x