Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Βάζει δύσκολα στον Αλμέιδα ο Σιντιμπέ, αλλά ο Ρότα έχει προβάδισμα»

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για την εικόνα της ΑΕΚ στο τελευταίο φιλικό στην Τραπεζούντα, ενόψει και των επίσημων αγώνων με την Ντινάμι Ζάγκρεμπ στο Champions League, έκανε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Χρειάστηκε συνολικά ένα 20λεπτο, για να προσαρμοστεί στον αντίπαλο η ΑΕΚ, εκεί είχε προβληματάκια, δέχθηκε 2-3 επιθέσεις η άμυνα. Ευτύχησε να αντιδράσει σωστά ο Στάνκοβτς και γενικά η εικόνα από το 20’ και μετά ήταν αυτή που πρέπει όσον αφορά την εξέλιξη και την αναβάθμιση της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, στο διάστημα που διανύουμε», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι λογικό η ΑΕΚ να έχει ένα κενό διάστημα, καθώς καμία ελληνική ομάδα δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα κατάστασης. Από εκεί και πέρα, πήγαν όλα καλά σε επίπεδο συγκέντρωσης, σε αυτοματισμούς και σε κινήσεις με ή χωρίς τη μπάλα. Είναι αυτό που λέμε πως βλέπονται με κλειστά μάτια και αυτή είναι η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας και για τα πλάνα του Αργεντινού ενόψει των αγώνων με τους Κροάτες: «Είναι πολύ καλή και η συνεργασία του Σιντιμπέ με τον Άμραμπάτ, με τον πρώτο να βάζει δύσκολα στον Αλμέιδα. Στο δεξί μπακ έχει προβάδισμα ο Ρότα, όσο παίζει ο Βίντα, αφού καλύπτει τα ανεβάσματα του Κροάτη στόπερ, για τον οποίο περιμένουμε να δούμε την κατάστασή του ενόψει της Ντιναμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x