Stoiximan Super League

Το «λουκέτο» του Λιβάι Γκαρσία και η ερμηνεία

Το αινιγματικό ποστάρισμα του Λιβάι Γκαρσία μετά τη σπουδαία του εμφάνιση και ένα ακόμη γκολ σε φιλικό της ΑΕΚ, στο 3-1 επί της Τραμπζονσπόρ.

Ο Λιβάι Γκαρσία φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να δείχνει πως ο ντόρος και ο χορός εκατομμυρίων γύρω από το όνομά του αυτό το καλοκαίρι δεν γίνεται τυχαία. Ο φορ της ΑΕΚ ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στη φιλική νίκη επί της Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα (1-3) ανοίγοντας το σκορ και ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του, έστω κι αν έχασε πέναλτι στην αναμέτρηση.

Αργά το βράδυ, μετά το φιλικό, ο 25χρονος άσος ανέβασε στο Instagram αρχικά μια αναδημοσίευση της φωτογραφίας του Ορμπελίν Πινέδα από το ματς και εν συνεχεία μια φωτογραφία του από τον πανηγυρισμό για το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι συνοδεύοντας την ανάρτηση με ένα λουκέτο και ένα κλειδί. Το ποστάρισμα αυτό προκάλεσε απορίες, αλλά η ερμηνεία είναι μάλλον προφανής.

Ο Λιβάι Γκαρσία θέλησε να δείξει πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην «Ένωση», κόντρα στη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του και την επιμονή της Λανς να τον αποκτήσει κάνοντας μεγάλη προσφορά στην «Ένωση». Πρόκειται, ουσιαστικά, για την απεικόνιση της φράσης «locked in», που στα αγγλικά σημαίνει πως κάποιος έχει… κλειδωμένο το βλέμμα του σε έναν στόχο και δεν παρεκκλίνει από αυτόν, ούτε επηρεάζεται από τον περίγυρο. Κι ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο κάθε άλλο παρά… φευγάτος δείχνει από την ΑΕΚ, καθώς δίνει το 100% σε προπονήσεις και φιλικά θέλοντας να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου αρχικά της πρόκρισης επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Είναι δεδομένο πως ο Λιβάι Γκαρσία θα ενισχύσει κανονικά την ΑΕΚ στα δύο ματς με τους Κροάτες, ενώ η Λανς φέρεται διατεθειμένη να περιμένει ως τις 15 Αυγούστου, δηλαδή τη ρεβάνς, θεωρώντας πως η έκβαση του ζευγαριού θα επηρεάσει και την απόφαση της «Ένωσης» για τον ποδοσφαιριστή. Οι «κιτρινόμαυροι», πάντως, είναι μάλλον σαφείς πως δεν πρόκειται να δώσουν τον παίκτη αν δεν εισπράξει η ΠΑΕ ένα καθαρό ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ (ξέχωρα από το ποσοστό που έχει λαμβάνειν η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και οι εκπρόσωποι του παίκτη).

ΑΕΚ: Το «λουκέτο» του Λιβάι Γκαρσία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x