Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει θέμα Αλμέιδα, αλλά ας περιμένουμε-Αναγκαία η αποσυμφόρηση του ρόστερ»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Για το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ και τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε ο αποκλεισμός από τη Νόα μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει ότι αλλάζει κάτι στην ΑΕΚ στο θέμα προπονητή. Δεν γνωρίζουμε πώς θα λειτουργήσει ο κ. Ηλιόπουλος, γιατί είναι νέος ιδιοκτήτης και η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και γι’ αυτόν. Έχει δείξει ότι δεν λειτουργεί εν βρασμώ, αλλά πλέον η ΑΕΚ μπαίνει σε μια διαδικασία που θα κρίνεται σε κάθε παιχνίδι, σε επίπεδο προσώπων. Είναι λογικό αυτό, αλλά πρέπει να το δούμε στην πράξη. Ο κόσμος είναι στα κάγκελα μετά τον αποκλεισμό, είναι τεράστια αποτυχία, γιατί η πρόκριση επί της Νόα ήταν υποχρέωση», τόνισε.

Όσο για το αν στοίχισε η μη απόκτηση σέντερ φορ; «Ομάδες όπως η Νόα πρέπει να τις περάσεις από… πάνω και χωρίς φορ, αλλά εφόσον δεν είναι σε καλή μέρα οι υπόλοιποι παίκτες σου, δεν μπορείς να σκοράρεις. Γι’ αυτό λέω πως έπρεπε να υπήρχε ένας φορ και αυτό είναι το λάθος του Αλμέιδα στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Δεν γίνεται να εξέτασε 30 φορ, όπως ο ίδιος είπε, και να μην του έκανε κανένας. Ο Τσούμπερ δεν είναι φορ και βλέπαμε και χθες πως τράκαρε πολλές φορές με τον Λαμέλα», είπε.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν παίκτες, με οποιαδήποτε μορφή, επισήμανε: «Είναι υποχρέωση να αποσυμφορηθεί το ρόστερ, ειδικά μεσοεπιθετικά εκεί που έχεις τρεις ή παραπάνω επιλογές. Γιατί αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις, μετά θα είναι πρόβλημα η συμφόρηση αυτή, με ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Για μένα θα πρέπει να φύγουν τουλάχιστον πέντε παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x