Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Περιμένουμε τις αποφάσεις του Ηλιόπουλου - Θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου άνοιξε το μαύρο κουτί του αποκλεισμού της ΑΕΚ από τη Νόα και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα.

Στη δύσκολη διαχείριση του κάζου της ΑΕΚ να αποκλειστεί από τη Νόα εστίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας πως περιμένουμε τις αποφάσεις του Μάριου Ηλιόπουλου.

«Η αποτυχία είναι παταγώδης. Η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία, αν σκεφτούμε ότι αν περνούσε θα έβρισκε τη Ρουζομπερόκ. Αυτό κάνει την αυτοκτονία ακόμη μεγαλύτερη. Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τις ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν. Η ΑΕΚ έκανε 21 τελικές και τουλάχιστον οι 6-7 ήταν πολύ μεγάλες φάσεις. Το ένα γκολ που πέτυχε ήταν πολύ λίγο. Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα ήταν αδιάφορη ή δεν προσπάθησε, αλλά όταν έχεις παίκτες της κλάσης του Τσούμπερ ή του Μάνταλου πρέπει να αξιοποιείς αυτές τις ευκαιρίες», σημείωσε αρχικά.

Παράλληλα διαφώνησε με όσους θεωρούν πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο η μη απόκτηση επιθετικού. «Θα έπρεπε να είχε ήδη αποκτηθεί φορ, αλλά όχι για να αποκλείσει τη Νόα. Είναι αποτυχία του προπονητή και των παικτών, όχι αυτών που δεν έχουν έρθει. Θεωρώ πως είναι λάθος να αποδίδουμε τον αποκλεισμό σε αυτό. Ένας προς ένας όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ είναι ανώτεροι από τους αντίστοιχους της Νόα», τόνισε.

Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη και αναμένουμε πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση ο Μάριος Ηλιόπουλος, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση. Είναι τεράστιο πλήγμα στο πρεστίζ της ΑΕΚ, χάνει ευκαιρία να παίξει Ευρώπη με βατό πρόγραμμα αντιπάλων και να ανεβάσει τη βαθμολογία της στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη μεγάλη κρίση που έχει να διαχειριστεί ο Μάριος Ηλιόπουλος, που για μένα δεν έχει καμία ευθύνη για αυτό που έγινε χθες. Ό,τι του ζητήθηκε στις μεταγραφές το έκανε και θα το κάνει, η ομάδα τρέχει όπως έτρεχε την προηγούμενη διετία και τώρα ήρθε αυτή η αποτυχία που θα κοστίσει και κάποια εκατομμύρια. Ο κόσμος απόλυτα δικαιολογημένα είναι τρελαμένος. Εύχομαι οι αποφάσεις που θα πάρει ο ιδιοκτήτης να είναι σωστές. Περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις του. Μετά από δύο χρόνια η ΑΕΚ θα παίζει τουλάχιστον για ένα διάστημα παιχνίδι με το παιχνίδι, δηλαδή ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να φέρει εξελίξεις. Όταν έχεις έναν προπονητή που έχει περισσότερα θετικά από αρνητικά, πρέπει να εξαντλήσεις τα περιθώρια για να τον διώξεις. Το υλικό και ο προπονητής αποδεδειγμένα μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, αλλά μετά από αυτό το κάζο θα πηγαίνει με τα αποτελέσματα. Αν ήταν στη διοίκηση ο Μελισσανίδης, θα ήμασταν σίγουροι ότι ο Αλμέιδα δεν θα άλλαζε. Να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Ηλιόπουλος που έχει κάθε δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος ως νέος ιδιοκτήτης».

Τέλος, για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ είπε: «Η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες, αλλά για μένα θέλει φορ και αριστερό μπακ. Μπορεί να γίνουν κάποιες πωλήσεις με αντικατάσταση ή και όχι αντικατάσταση, γιατί υπάρχουν και θέσεις όπου υπάρχουν τρεις παίκτες», ενώ ξεκαθάρισε πως «… η κίνηση του Αλμέιδα να μαζέψει όλους τους παίκτες στο τέλος στο κέντρο δείχνει πως δεν έχει καμία διάθεση να καταθέσει τα όπλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x