Stoiximan Super League

Του λείπει… ο Ιταλός του

Χωρίς τον Στέφανο Ναπολεόνι θα αντιμετωπίσει τη Βέροια, ο Ατρόμητος. Ο Ιταλός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έμεινε εκτός αποστολής.

Το πρόβλημα που προέκυψε στη γάμπα του, στερεί από τον Στέφανο Ναπολεόνι τη δυνατότητα να παίξει κόντρα στη Βέροια. Ο Ιταλός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής και ο Γιώργος Παράσχος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να τον έχει στη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει, ενώ ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έκανε δηλώσεις και στάθηκε στο ότι η Βέροια έχει ανάγκη τους βαθμούς και δεν έχει τα περιθώρια να… μην τους ψάξει στην Αθήνα και το Περιστέρι.

«Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας παρασύρει η βαθμολογική θέση της Βέροιας. Είναι μια ομάδα που έχει προβλήματα στην έδρα της αλλά εκτός έδρας ψάχνει πάντα να πάρει αποτέλεσμα και το έχει καταφέρει σε τρία παιχνίδια.

Εμείς αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η τελική μας προσπάθεια χωρίς να έχουμε παράπονα από τα παιδιά γιατί η απόδοση τους είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο αλλά μερικές φορές δεν παίρνουμε ότι μας αναλογεί. Πρέπει να είμαστε λοιπόν αποτελεσματικοί και πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές. Όπως σε κάθε παιχνίδι μέσα στο Περιστέρι έτσι και αύριο θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που πάντα στέκονται στο πλευρό μας», ήταν τα λόγια του.

Η αποστολή: Σηφάκη, Τσενάμο, Νάστο, Ταυλαρίδη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Γιαννούλη, Μπάλλα, Καραμάνο, Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Μπρίτο, Γεωργίου, Καραγκούνη, Παπαδόπουλο, Γρομητσάρη, Καλλέργη, Γκαρσία.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x