Stoiximan Super League

Της ΑΕΚ τα… παιδιά

Μπορείς στην ΑΕΚ; Απόδειξη! Πέρα από μεταγραφές και ανανεώσεις, η «Ένωση» δίνει την ευκαιρία σε δικά της -και μη- παιδιά να δείξουν πως αξίζουν μια θέση σ’ αυτή.

Καλές οι μεταγραφές (ειδικά από ράφια υψηλότερων κατηγοριών), απαραίτητες οι ανανεώσεις (παικτών που έχει κριθεί ότι μπορούν να συνεχίσουν μαζί της) αλλά η ΑΕΚ κοιτάει και το μέλλον.

Και δεν το κοιτά απλώς, αλλά το βάζει να… περάσει από μπροστά της. Πέραν του σχεδιασμού λοιπόν για τη νέα σεζόν, οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανός Δέλλας θα δώσουν την ευκαιρία σε αρκετούς νέους παίκτες να δείξουν πως ενδεχομένως αξίζουν μια θέση στην αναγεννημένη ΑΕΚ.

Έτσι, δικά της παιδιά από την ομάδα U-20 (όπως οι Ντούμπερετ, Μάλτσι, Τσεβάς, που έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις από πέρυσι ακόμα) αλλά και νεαροί που έχουν εντοπιστεί από άλλες ομάδες θα δοκιμαστούν σήμερα στα Σπάτα.

Με πολύ αυστηρότερα κριτήρια φυσικά σε σχέση με αυτά που υπήρχαν στην αντίστοιχη περσινή απόπειρα και χωρίς τη διοργάνωση… πανηγυριού σαν αυτό που είχε γίνει τότε στις εγκαταστάσεις, μιας και ο Δέλλας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα βρίσκονται εκεί ούτε γονείς, ούτε δημοσιογράφοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x