Stoiximan Super League

«Τελειώνει» ο Ουσέρο από τον Ατρόμητο

Όπως αναμενόταν στον Ατρόμητο εκτός από μεταγραφές, στο πρόγραμμα υπάρχουν και οι εκκαθαρίσεις και στο πλαίσιο αυτό ειδοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται ο Φερνάντο Ουσέρο.

Ελεύθερος αναμένεται σε άμεσο χρονικό διάστημα ο Φερνάντο Ουσέρο από τον Ατρόμητο, καθώς εκτός από τις μεταγραφές, στο πρόγραμμα υπάρχουν και οι αποχωρήσεις.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προχθεσινό ρεπορτάζ, ο Τραϊανός Δέλλας τη Δευτέρα παρέδωσε τη λίστα του με τους παίκτες που δεν υπολογίζει εν όψει της νέας χρονιάς και μέσα σε αυτή περιλαμβάνεται το όνομα του Ισπανού χαφ.

Ο έμπειρος άσος που πήγε στο Περιστέρι πριν από ένα χρόνο μετά βαΐων και κλάδων, βρίσκοντας μάλιστα άμεσα θέση στους αρχηγούς του Ατρόμητου, ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν η σκιά του πολύ καλού εαυτού που έδειχνε στον Αστέρα Τρίπολης και φυσικό επόμενο αποτέλεσε να ειδοποιηθεί από τη διοίκηση ότι δεν υπολογίζεται και ήδη εξελίσσονται συζητήσεις για να λυθεί το συμβόλαιό του.

Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να αργήσει να συμβεί, καθώς και ο ίδιος ο Ισπανός έχοντας χάσει τη θέση του ως βασικός και θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x