Stoiximan Super League

Στρακόσα: «Την Τετάρτη θα είμαστε έτοιμοι - Περίμενα ένα υγιές γκρουπ και το βρήκα στην ΑΕΚ»

Οι δηλώσεις του Θωμά Στρακόσα μετά τη φιλική ισοπαλία της ΑΕΚ με αντίπαλο την Ομόνοια στην Κύπρο.

Ισόπαλη και με αρκετά δείγματα γραφής -τα περισσότερα θετικά- ολοκληρώθηκε η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ, η οποία ήρθε 1-1 με την Ομόνοια στο ΓΣΠ της Κύπρου, λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει την Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες στον β' προκριματικό γύρο του Conference League.


Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Ένωσης» έκανε απόψε ο Θωμάς Στρακόσα, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Cosmote, τόσο για το επίπεδο ετοιμότητάς του, όσο και για το αν βρήκε αυτά που περίμενε με την έλευσή του στους «κιτρινόμαυρους».


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Στρακόσα:

Για το πώς είναι αγωνιστικά: «Είμαι καλά γιατί έκανα προπονήσεις και μόνος μου, θέλω λίγες μέρες για να είμαι στο 100%».

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και το τι περίμενε: «Δεν είχα σκέψη για το τι να περιμένω, περίμενα ένα υγιές γκρουπ με καλά παιδιά και το βρήκα, είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Μετά από το εξωτερικό ήθελα ένα καλό γκρουπ να νιώθω καλά, σαν οικογένεια».

Για το ευρωπαϊκό ματς: «Έχουμε κάποια πράγματα να βελτιώσουμε και την Τετάρτη να είμαστε έτοιμοι. Χρειάζονται σερί παιχνίδια για να βρεις τον ρυθμό και την αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι θα γίνει αυτό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x