Εκπλήξεις από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ο Βάσκος επιλέγει ενδεκάδα με διάταξη 4-4-2, παρατάσσοντας ως δίδυμο στην επίθεση του Ελ Κααμπί - Γιάρεμτσουκ.
Κατά τα άλλα, επιλέγει σε ρόλο αριστερού μπακ τον Πιρόλα, ενώ ο Έσε είναι στον άξονα δίπλα στον Γκαρθία.
Στην ενδεκάδα σε σχέση με το περασμένο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ υπάρχουν επτά αλλαγές! Ο Τζολάκης είναι στην εστία και στην τετράδα της άμυνας οι Κοστίνια, Μπιανκόν, Κάρμο και Πιρόλα. Ο Έσε με τον Γκαρθία το δίδυμο στον άξονα, με Ροντινέι-Τσικίνιο στα φτερά. Ο Ελ Κααμπί, πιθανότατα θα έχει περιφερειακό ρόλο, στην επίθεση με τον Γιάρεμτσουκ.
Αναλυτικά η ενδεκάδα: Τζολάκης – Κοστίνια, Μπιανκόν, Κάρμο, Πιρόλα – Γκαρθία, Έσε, Ροντινέι, Τσικίνιο – Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.
Στον πάγκο οι Πασχαλάκης, Αναγνωστόπουλος, Στάμενιτς, Ζέλσον, Βέλντε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Μπρούνο, Μουζακίτης.
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against PAOK is powered by @Stoiximan! ????#Olympiacos #PAOKOLY #slgr pic.twitter.com/ASxdu6Ysby
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 6, 2025
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.