Stoiximan Super League

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ17 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου τον περιμένει η Ξάνθη. Το Σάββατο ο τελικός.

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στον ημιτελικό χάρις στο τέρμα του Χατζηστράβου.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα από ένα τέρμα, ωστόσο οι παίκτες του τα χάλαγαν στην τελική προσπάθεια. Η πρώτη καλή στιγμή για τους Θεσσαλονικείς ήρθε στο 22’ όταν ο Γκαργκαλατζίδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γκαργκαλατζίδης και πάλι, έκανε πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα, με τον Χατζηστράβο να κάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Κίναλη.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά για να ψάξει την ισοφάριση και άφησε κενούς χώρους, κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο ΠΑΟΚ και στο 66’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λόλου στον Χατζιδήμπα, με τον τελευταίο να το εκτελεί αλλά τον Κίναλη να κρατάει το 1-0. Πέντε λεπτά μετά, ο Ατρόμητος είχε τη μοναδική καλή στιγμή του στο ματς αλλά μετά την κακή έξοδο του Σιαμπάνη ο Τριμμάτης δεν σούταρε με τη μία και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ.

Στις καθυστερήσεις, ο Σαλαμούρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και θα χάσει τον μεγάλο τελικό.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (64' Λυρατζής), Τσαούσης, Δημητρίου, Βουτσάς, Μελεζίδης, Χατζηδίμπας (77' Υφαντίδης), Τζοβάρας, Χατζηστραβός (87' Μίσκοβιτς), Αηδονίδης, Γκαργκαλατζίδης (90'+3' Γαϊτανίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Αποστόλου, Ασλάνι, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Χατζοβασιλάκης (81' Κιτσόπουλος), Μοιρασγέντης, Ζαραφέτας, Τριμμάτης, Ίμερι (65' λ. τρ. Δόσης), Κακοσίμος (80' Παναγιωτίδης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x