Στην υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος φέρεται να έχει δεχθεί μία μεγάλη πρόταση από τον Ολυμπιακό για την παραμονή του, στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η… μυθική πρόταση είναι μία πρόταση λίγο πάνω από τα χρήματα που έπαιρνε ο Ελ Αραμπί (2 εκατ. ευρώ) και πριμ υπογραφής και μπόνους επίτευξης στόχων. Του δίνει 5 εκατ. στο συμβόλαιο, πέρα από τα υπόλοιπα χρήματα. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει για δύο χρόνια τον Ελ Κααμπί και του το δείχνει, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες από καλά πρωταθλήματα. Από την άλλη, εδώ ήρθε, εδώ έκανε το μπαμ, πήρε το ευρωπαϊκό τίτλο και τα δεδομένα μπορεί να είναι καλύτερα και για τις δύο πλευρές», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένουμε να δούμε την απάντησή σου. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την προσπάθειά του και με το παραπάνω, γνωρίζοντας ότι δεν παίζουν μόνοι τους. Αν ήταν μόνο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, δεν θα ήταν τόσο δύσκολη η υπόθεσή του. Και ο παίκτης, αν φύγει, δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα, αν επιλέξει ένα μεγάλο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ελ Κααμπί και μετά θα ασχοληθεί με άλλα ονόματα», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα και τα όσα είπε για… Μπακαμπού ο Μιχάλης Τσόχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x