Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, σύμφωνα με τις οποίες είναι πολύ πιθανό να υπογράψει άμεσα στους Πειραιώτες ο Ντάνι Γκαρθία, υπογράμμισε πως πρόκειται για μία εξέλιξη που την περιμένουμε.

Στη συνέχεια, υπενθύμισε πως ο Μεντιλίμπαρ στα περισσότερα παιχνίδια παίζει με τρεις κεντρικούς χαφ, άρα η ομάδα πρέπει να έχει έξι παίκτες για αυτές τις τρεις θέσεις και ήδη θα φύγει ο Καρβάλιο, που δεν υπολογίζεται, ενώ και τον Αλεξανδρόπουλο ο Βάσκος τον έβαλε μόνο στο πρώτο παιχνίδι του στον πάγκο του Ολυμπιακού και έκτοτε ακόμα και ως αλλαγή σπάνια. Ο Ιμπόρα, από τη μεριά του, έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στη Λεβάντε και τελειώνει το συμβόλαιό του.

«Ακόμα και αριθμητικά ο Ολυμπιακός το τελευταίο τετράμηνο είχε πρόβλημα στις θέσεις των τριών κεντρικών χαφ, με συνέπεια την υπερχρησιμοποίηση του Έσε και του Τσικίνιο, που είχε ως αποτέλεσμα σε αρκετά ματς να παίζουν με πολύ χαμηλές στροφές. Ο Γκαρθία είναι ένας παίκτης που παίζει περισσότερο “8”», επισήμανε και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει και αμυντικό χαφ στο στιλ του Ιμπόρα, κάτι που δικαιολογεί την περίπτωση του Ράτσιτς της Σασουόλο που υποβιβάστηκε β’ Ιταλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x