Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν τελειώνει η ζωή με την αποχώρηση Φορτούνη, το θέμα είναι ποιος άλλος θα πάει Ολλανδία»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έκλεισε ένα κεφάλαιο δεκαετίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κώστα Φορτούνη. Δεν μπορείς να πεις τίποτα σε κάποιον ποδοσφαιριστή που αξιολογεί παραπάνω τον εαυτό του. Ο Φορτούνης δεν ζήτησε ποτέ τα 3 εκατ. ευρώ που βρίσκει στη Σαουδική Αραβία. Μένει να φανεί αν θα δικαιωθεί για την απόφασή του, αφού δεν πάει στη Ρώμη, δεν πάει στο Μιλάνο. Όσα κι αν παίρνει, θα είναι δύσκολες οι συνθήκες για μία οικογένεια. Και οι δύο πλευρές είχαν την πρόθεση να ανανεώσουν, αλλά είχαμε αυτή την εξέλιξη και ο Ολυμπιακός πάει για άλλα…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν τελειώνει η ζωή με την αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη, αν και τον ήθελε ο Μεντιλίμπαρ, που τον ήθελε στην Ολλανδία. Ο Ελ Κααμπί, από τη σειρά του, πήγε στην Ολλανδία, επειδή δεσμεύεται με συμβόλαιο και για αυτό βρίσκεται εκεί για να συμμετέχει στην προετοιμασία. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο και δεν έχει έρθει πρόταση, έπρεπε να πάει την Ολλανδία», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Το θέμα είναι ποιος άλλος θα πάει στην Ολλανδία… Ο Βέλντε, μία υπόθεση που ασχολείται προσωπικά ο Κοβάσεβιτς, έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Όταν μία ομάδα παίρνει απόφαση να κινηθεί για έναν ποδοσφαιριστή, ξέρει τα δεδομένα. Όταν θέλεις να φτιάξεις μία ομάδα, για να πάρεις το πρωτάθλημα και να έχει μία πορεία στην Ευρώπη, δεν γίνεται να προχωράει με λαχεία. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και τι θα γίνει με το κέντρο της άμυνας».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x