Γενικά

Μαινόμενος Ποντένσε, γρονθοκόπησε αντίπαλο σε φιλικό της Γουλβς, λόγω ρατσιστικής επίθεσης σε Κορεάτη συμπαίκτη του!

Με τον χειρότερο τρόπο επέστρεψε στη Γουλβς ο Ντάνιελ Ποντένσε, καθώς στο φιλικό με την Κόμο, γρονθοκόπησε αντίπαλο ο οποίος εξαπέλυσε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον Χουάνγκ!

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες στη Γουλβς προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «λύκοι» μάλιστα έδωσαν και φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στη Serie A, Κόμο, ωστόσο το ματς πήρε άγρια μορφή. Και αυτό γιατί ο βραχύσωμος εξτρέμ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό αποβλήθηκε καθώς γρονθοκόπησε αντίπαλο του.

Ο λόγος για τον οποίο ο Ποντένσε εξερράγη ήταν, επειδή ένας ποδοσφαιριστής της Κόμο, εξαπέλυσε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον Νοτιοκορεάτη επιθετικό της Γουλβς, Χουάνγκ Χι-Τσαν!

Μετά από τη συγκεκριμένη σύρραξη τόσο οι παίκτες, όσο και οι προπονητές και των δύο ομάδων συζητούσαν για αρκετά λεπτά με τον τεχνικό της Γουλβς, Γκάρι Ο' Νιλ, να ρωτά τον Χουάνγκ αν θέλει να εισηγηθεί τη διακοπή του παιχνιδιού, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x