Stoiximan Super League

Βόμβα από Equipe: «Σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για τον Αουγκούστο η Ναντ!»

Λίγες ημέρες πριν ο ΠΑΟΚ δώσει το πρώτο του ματς με την Μπεϊτάρ, η έγκυρη «Equipe» γράφει πως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Ναντ για την παραχώρηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Την πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ναντ για την παραχώρηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος από τη μεριά του θα υπογράψει τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα, αποκαλύπτει η «Equipe».

«Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Πέρα από την Κορίνθιανς και τη Φλουμινένσε, ο Βραζιλιάνος μέσος, 26 ετών, αγωνίζεται στην Ευρώπη από το 2019. Έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ναντ για τετραετές συμβόλαιο. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων συνεχίζονται, ενώ ο ΠΑΟΚ διεκδικεί 7 εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσει τον παίκτη του, με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026», αναφέρει το ρεπορτάζ του γαλλικού, έγκυρου Μέσου.

Εκείνο, που προκύπτει από το ρεπορτάζ του «δικεφάλου του Βορρά», είναι πως η Ναντ, όντως το προηγούμενο διάστημα, χτύπησε την «πόρτα» του ΠΑΟΚ, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση και μένει να φανεί αν οι Γάλλοι επανέλθουν για τον Βραζιλιάνο μέσο, λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Europa Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x