Stoiximan Super League

Στην τελική ευθεία για Μπεϊτάρ ο ΠΑΟΚ - Με δύο απουσίες η προπόνηση

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τα προκριματικά του Conference League με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Δύο παίκτες δεν έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής (21/7).

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τους προκριματικούς του Conference League με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έχει μπει ο ΠΑΟΚ (27 Ιουλίου - 3 Αυγούστου).

Oι Θεσσαλονικείς, που ανακοίνωσαν την ευρωπαϊκή τους λίστα για τα ματς με τον ισραηλινό σύλλογο, συνέχισαν τις προπονήσεις βλέποντας δύο παίκτες να μένουν εκτός.

Συγκεκριμένα, ο Ζοάν Σάστρε συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ούτε ο Μάριος Τσαούσης συμμετείχε, καθώς έχει προσβληθεί από ίωση.

«Όσο οι μέρες περνούν και το παιχνίδι κόντρα στη Μπεϊτάρ πλησιάζει, οι προπονήσεις επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στις αναμετρήσεις με την ομάδα από το Ισραήλ. Η Παρασκευή (21.07) ήταν ημέρα τακτικής. Οι παίκτες αρχικά πέρασαν από μερικές διαδρομές με μπάλα και στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι κατοχής δύο ομάδων με τζόκερ, με στόχο την διάσπαση οργανωμένης άμυνας.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δουλεύει στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη με τον προπονητή, το άλλο έπαιζε δίτερμα στο μισό γήπεδο, υψηλής έντασης. Ο Ζόαν Σάστρε συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός προπόνησης λόγω ίωσης έμεινε ο Μάριος Τσαούσης .Το Σάββατο (22.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία»,
ανέφερε συγκεκριμένα η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x