Stoiximan Super League

«Πονοκέφαλος» Αναστασίου για τα στόπερ

Με δύο κεντρικούς αμυντικούς έχει ξεμείνει ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μετά τον τραυματισμό του Σίλντενφελντ και το γεγονός πως είναι τιμωρημένος ο Τριανταφυλλόπουλος.

Με δύο στόπερ έχει μείνει ο Παναθηναϊκός για τους δύο αγώνες που ακολουθούν με τον Πανιώνιο και τη Βέροια, ύστερα και από τον τραυματισμό του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης αμυντικός υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο και είναι πιθανό το σενάριο να απουσιάσει μόνο από τους δύο αγώνες με τον Πανιώνιο και ίσως εκείνο με τη Βέροια, αφού θα το τοποθετηθεί νάρθηκας στο χέρι, παρότι η απουσία του υπολογίζεται για έναν μήνα.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, αφού είχε δηλωθεί να εκτίσει σε αυτά τα ματς την ποινή των δύο αγωνιστικών, επειδή συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Έτσι ο Έλληνας τεχνικός έχει τους Κουτρουμπή και Ρισβάνη διαθέσιμους για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να προσφέρουν λύσεις στη συγκεκριμένη θέση ο Μέντες και ο Δώνης.

Εν τω μεταξύ, ο Ζέκα συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα χρειαστεί να απουσιάσει σε δύο αγώνες στα επόμενα τέσσερα ματς της Σούπερ Λίγκας, κάτι που θα αποφασίσει εντός της ημέρας ο 41χρονος προπονητής.

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έπαιξαν δίτερμα με τη συμμετοχή παικτών από την U-20. Όσοι ξεκίνησαν τον χθεσινό αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x