Stoiximan Super League

«Ξέρω ποιος είναι ο Παναθηναϊκός»!

Με πλήρη συναίσθηση της φανέλας που θα φορέσει, έφτασε στην Ελλάδα ο Μλάντεν Πέτριτς. «Ξέρω που έρχομαι», είπε ο Κροάτης, που τόνισε ότι έχει μάθει ήδη για τον Παναθηναϊκό απ’ τον Γιώργο Καραγκούνη.

«Πεινασμένος» για ποδόσφαιρο και… διαβασμένος για τον Παναθηναϊκό αφίχθη στην Αθήνα ο Μλάντεν Πέτριτς.

Λίγο μετά την προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Κροάτης επιθετικός εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιλογή του να μετακινηθεί στους «πράσινους» και τη χαρακτήρισε ευκαιρία για την καριέρα του.

Αφού δήλωσε έτοιμος λοιπόν να δουλέψει σκληρά κι εκτίμησε ότι σε 15 περίπου μέρες θα μπορεί να βοηθήσει 100% την ομάδα, παραδέχθηκε ότι πήρε ήδη πληροφορίες γι’ αυτή. Τόσο απ’ τον Γιώργο Καραγκούνη -με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Φούλαμ- όσο και με τους νέους του συμπαίκτες Σίλντενφελντ και Πράνιτς.

Εξάλλου, όπως τόνισε, έχει ενημερωθεί πλήρως απ’ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το πλάνο που υπάρχει στον σύλλογο. Ένα πλάνο που όχι μόνο θεωρεί ενδιαφέρον, αλλά το χαρακτήρισε ιδανικό ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να διεκδικήσει την επιστροφή του στην Εθνική.

Μετά απ’ όλα αυτά λοιπόν, ο Πέτριτς (που παραδέχθηκε ότι η Ελληνίδα σύζυγός του έπαιξε ρόλο στο να έρθει στη χώρα μας) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει έπειτα το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, που θα έχει διάρκεια 1,5 χρόνο και αποδοχές που θ’ αγγίζουν τις 500.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x