Stoiximan Super League

Πετράκης: «Σπουδαίος βαθμός που ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας»

Ικανοποιημένος με τον ιστορικό βαθμό που πήρε ο Παναιτωλικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης.

Στην πρώτη γκέλα της σεζόν ανάγκασε τον Ολυμπιακό ο Παναιτωλικός, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του έφυγε με βαθμό από το «Γ. Καραϊσκάκης».


Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Πετράκης, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη του αγώνα και την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως χάρη στην καλή τους άμυνα, αλλά και στην τύχη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

«Δεν σημαίνει κάτι η ισοπαλία, έτυχε και έγινε σήμερα. Για να πάρουμε βαθμό σε μια τέτοια έδρα, στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός έπρεπε να είμαστε στο 100% σε όλο το ματς και ήμασταν. Έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα.

Είχε ευκαιρίες στο τέλος ο Ολυμπιακός με δεύτερες μπάλες, ήταν μονόλογος το δεύτερο ημίχρονο. Κλείσαμε τους χώρους, παίξαμε καλή άμυνα, δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Είχαμε τύχη, σπουδαίος βαθμός που ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας. Τον ξεχνάμε ήδη αυτόν τον βαθμό, έχουμε το ματς με τον Αστέρα και πρέπει να έχουμε την ίδια ετοιμότητα και συγκέντρωση για να βελτιωθούμε στη συνέχεια».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x