Stoiximan Super League

Πειθαρχική δίωξη κατά ΠΑΟΚ και του υπεύθυνου ασφαλείας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του ΠΑΟΚ και του υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ για υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών.

Άρχισαν τα… όργανα για τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό φινάλε του ντέρμπι των «δικεφάλων» την Κυριακή στην OPAP Arena. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του φροντιστή της ΠΑΕ, Κυριάκου Γιαντσίδη, για υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ο Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος: α) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ νομίμως εκπροσωπούμενης και β) του αξιωματούχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΤΣΙΔΗ Κυριάκο διότι στις 20-10-24 στον αγώνα (ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ) επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών.

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3 παρ. 4, 4, 5 παρ. 1, 2 και 4, 6 παρ. 3, 10 παρ. 1 περ. β', παρ. 5 περ στ' στοιχ. ii, 11 παρ.1, 2, 6, 14 παρ.2, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x