Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Η έκθεση της Αστυνομίας και ο παρατηρητής αναφέρουν ότι ο Λουτσέσκου έφτυσε τον Λαμέλα»

Για φτύσιμο Λουτσέσκου στον Λαμέλα επειδή του πέταξε χανζαπλάστ, χειρονομίες του ίδιου και συνοδού του και επίθεση φροντιστών σε αστυνομικούς μιλά η έκθεση Αρχών και παρατηρητή, σύμφωνα με την ΑΕΚ.

Απόλυτα επιβαρυντικές για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον ΠΑΟΚ είναι οι εκθέσεις Αστυνομίας και παρατηρητή, σύμφωνα με την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται από την «Ένωση», οι Αρχές έχουν καταγράψει ότι ο Ρουμάνος και ο σύνοδος του έκαναν χειρονομίες στον κόσμο, όπως επίσης και ότι ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά» έφτυσε τον Λαμέλα επειδή του πέταξε χανζαπλάστ.

Κατά την ίδια πηγή, στην έκθεση σημειώνεται ότι ένα από τα διαπιστευμένα άτομα του ΠΑΟΚ γύρισε μαινόμενος και με επιθετικότητα προς διαπιστευμένα άτομα της ΑΕΚ, κάτι που οδήγησε τους αστυνομικούς να προβούν σε διαχωρισμό των εμπλεκομένων, να δεχθούν λακτίσματα και απωθήσεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί και να διακομιστούν στο 401.

Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως σημειώνεται, ξεκίνησε προανάκριση από τη Διεύθυνση αθλητικής βίας για παραβάσεις περί βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξη κοινής ειρήνης και απλή σωματική βλάβη του ποινικού κώδικα.

Αντίστοιχο περιεχόμενο, κατά την ΑΕΚ, έχει και η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, στην οποία αναφέρεται ότι ο Λουτσέσκου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του αγώνα με έντονες χειρονομίες και κινώντας τα δάχτυλά του απευθυνόμενος στην κερκίδα.

Αυτό προκάλεσε την έντονη λογομαχία του με τον Ντάνιελ Βέγκα, ενώ φέρεται ν’ αναγράφεται επίσης το γεγονός ότι ο δηλωμένος ως φροντιστής Κ. Γιαντσίδης πριν την είσοδο του στη φυσούνα, έδειξε προς την κερκίδα τα μεσαία δάχτυλα.

Σύμφωνα με την «Ένωση», ο παρατηρητής σημειώνει κι εκείνος στην έκθεσή του ότι ο Λουτσέσκου έφτυσε τον Λαμέλα και δημιουργήθηκε ένταση, όπως επίσης και ότι ο έτερος δηλωμένος φροντιστής Ευθ. Καλταμπανίδης επέστρεψε μαινόμενος στο σημείο που βρίσκονταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και της αστυνομίας και προσπάθησε, σπρώχνοντας με επιθετικότητα, να τους προσεγγίσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x