Stoiximan Super League

Παπαδημητρίου: «Πιστεύουμε ότι ο Αλόνσο έχει τα στοιχεία για να φέρει τον Παναθηναϊκό σε θέση πρωταθλητή»

Όσα ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ημέρα παρουσίασης του Ντιέγκο Αλόνσο η σημερινή (11/06) για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός παραχωρεί συνέντευξη Τύπου και στο ξεκίνημα αυτής, τον λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος έκανε λόγο ότι ο 49χρονος έχει τα στοιχεία για να φέρει τους «πράσινους» σε θέση πρωταθλητή.

«Τακτικά θέλουμε ένα πιο άμεσο ποδόσφαιρο, καλύτερες μεταβάσεις και ένα καλύτερο τακτικό πλάνο. Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη ένταση για να ανταπεξέλθουμε και έναν προπονητή που θα ξέρει τι σημαίνει πρωταθλητισμός και Παναθηναϊκός, που θα βγάλει το 100% από τους παίκτες και θα έχει καλή σχέση μαζί τους. Θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η ενότητα για να φέρουμε την ομάδα στη θέση του πρωταθλητή, που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Πιστεύουμε πως ο κ. Αλόνσο έχει όλα αυτά τα στοιχεία. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στον Παναθηναϊκό πιστεύουμε ότι οι ομάδες εξελίσσονται. Δεν αγοράζονται και δεν είναι κάθε χρόνο ράβε-ξήλωνε. Ο Παναθηναϊκός παίζει ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο, ξέρετε τα θετικά και αρνητικά του, αυτή η ομάδα έφερε καλά πράγματα, δύο Κύπελλα, μια πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους, αλλά δεν έφερε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να βελτιώσουμε το μοντέλο παιχνιδιού μας, που θα μας οδηγήσουν στο στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x