Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Χάνει το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Ιωαννίδης-Η ένταση προετοιμασίας θα θυμίζει Αλμέιδα»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και τη δουλειά του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό.

Απέφυγε μεν τα χειρότερα, αλλά θα χάσει τις πρώτες μέρες του βασικού σταδίου προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ο Φώτης Ιωαννίδης, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Μετά τις δύο εβδομάδες θα επανεξεταστεί για να δούμε την κατάσταση στον ώμο του. Ο Παναθηναϊκός θα φύγει στις 22 Ιουνίου για την Αυστρία, οπότε θα χάσει τις πρώτες προπονήσεις στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και βλέπουμε. Θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο σοβαρή η ζημιά έτσι όπως έπεσε και να χρειαζόταν χειρουργείο», σημείωσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σημερινή παρουσίαση του Ντιέγκο Αλόνσο, στις τελικές ρυθμίσεις που γίνονται στο πρόγραμμα προετοιμασίας και στον τρόπο δουλειάς του Ουρουγουανού παρομοιάζοντάς τον σε ένταση με αυτόν του Ματίας Αλμέιδα.

Για τις νέες δηλώσεις του ατζέντη του Τσέριν είπε πως «… συνεχίζει να παίζει άσχημο παιχνίδι. Πώς μπορεί να βγαίνει και να μιλάει για παίκτη που έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια; Απώτερος σκοπός του είναι ένα καλύτερο συμβόλαιο. Ο Σλοβένος, πάντως, δεν τρελαίνεται να επιστρέψει στην Κροατία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x