Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι οριστικές εξελίξεις για Κωνσταντέλια - Προχωρημένο του Ετζούκε στον ΠΑΟΚ»

Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και όλα τα μεταγραφικά δεδομένα τα οποία «τρέχουν» στους πρωταθλητές Ελλάδας, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκίνησε αναφερόμενος στην υπόθεση Ζάλτσμπουργκ-Κωνσταντέλια, τονίζοντας ότι οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ τόνισε ότι η τελική απόφαση θα παρθεί από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη: «Πρέπει να βιαστεί να κλείσει το ρόστερ του ο ΠΑΟΚ. Κυρίαρχο θέμα είναι του Κωνσταντέλια. Ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει την τελική απάντηση. Δεν υπάρχει ακόμα απάντηση του ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια, ωστόσο η συνεννόηση μεταξύ των ομάδων δείχνει ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος. Έχει γοητευτεί από την πρόταση των Αυστριακών ο νεαρός. Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι οριστικές εξελίξεις για Κωνσταντέλια.».

Στη συνέχεια ανέλυσε τα δεδομένα για τον «εκλεκτό» της μεσοεπιθετικής γραμμής, Κιντέρα Ετζούκε, η περίπτωση του οποίου είναι προχωρημένη και αναμένονται τις επόμενες, ημέρες, αν όχι ώρες, να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νιγηριανού εξτρέμ: «Mπορεί να μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Δεν είναι ένας που βρίσκεται στη λίστα. Πολύ προχωρημένη περίπτωση. Κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x