Stoiximan Super League

Κοινή απόφαση Σαββίδη-Κωνσταντέλια: Δεν πωλείται και παραμένει στον ΠΑΟΚ!

Με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, από κοινού με τον Δημήτρη Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ είπε «όχι» και στα 17,5 εκατ. ευρώ της Ζάλτσμπουργκ και ο 21χρονος θα παραμείνει οριστικά στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Στην Τούμπα και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Κωνσταντέλιας!

Με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, από κοινού με τον 21χρονο, ο ΠΑΟΚ είπε «όχι» και στα 17,5 εκατ. ευρώ της Ζάλτσμπουργκ και ο «Ντέλιας» θα συνεχίσει οριστικά στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Μεταφέροντας την είδηση στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου έκανε λόγο για ένα πολύ μεγάλο, σημαντικό και χαρμόσυνο νέο για τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος κρατάει στο ρόστερ του το παιδί-θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν, με πρώτο στόχο, φυσικά, την είσοδο του ΠΑΟΚ στη League Phase του Champions League!

Σαββίδης και Κωνσταντέλιας συζήτησαν, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να δηλώνει στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ ευτυχισμένος στην ομάδα, την οποία, άλλωστε, θεωρεί οικογένειά του και πως δεν καίγεται να φύγει. Επομένως ο παίκτης θα είναι κανονικά στην «πρώτη» των «ασπρόμαυρων» στις 20 Ιουνίου, με τον ΠΑΟΚ να απορρίπτει από εδώ και πέρα όποια νέα πρόταση έρθει στα γραφεία, ακόμη και πολύ μεγάλη να είναι!

Ακούστε το ρεπορτάζ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x