Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Στο τραπέζι η δύσκολη περίπτωση του Γουίλιαμ Καρβάλιο

Το όνομα του Γουίλιαμ Καρβάλιο έχει πέσει για τον ΠΑΟΚ ως… αντί-Μεϊτέ και στον ΠΑΟΚ θα εξετάσουν υπό προϋποθέσεις την εξαιρετική περίπτωση του έμπειρου Πορτογάλου χαφ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, με τον στόχο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι η εξασφάλιση της παρθενικής συμμετοχής στο Champions League. Αναμφίβολα, το ρόστερ δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές τουλάχιστον στα ματς του 2ου προκριματικού και εν συνεχεία θα υπάρξουν οι κατάλληλες κινήσεις.

Ο Ρουμάνος προπονητής ασφαλώς και καλύπτεται προς ώρας με τα χαφ που έχει στη διάθεσή του για τα πρώτα ματς. Κάτι που του δίνει το δικαίωμα να περιμένει και τον Σουαλιό Μεϊτέ μήπως αλλάξει γνώμη. Αν ενδώσει στο πρέσινγκ, θα φανεί. Προς το παρόν, ο Γάλλος μέσος μοιάζει αμετακίνητος, κάνει τις διακοπές του και ο ατζέντης του ψάχνεται για προτάσεις που θα υπερβαίνουν ακόμη και τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ έχει πέσει ένα βαρβάτο όνομα. Πρόκειται για αυτό του Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίος εσχάτως κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Οι συστάσεις περιττεύουν για τον 32χρονο χαφ, ο οποίος έχει καταγωγή από την Αγκόλα, αλλά επέλεξε και αγωνίστηκε για 80 ματς με την εθνική Πορτογαλίας.



O ύψους 187 εκατοστών χαφ δεν υπολογίζεται στην Μπέτις για τη νέα σεζόν. Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια αναμένεται να αποχωρήσει από τους «βερδιμπλάνκος», παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2026 μαζί τους. Του έχει μεταφερθεί και η ισπανική ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο, εφόσον βρει κάπου αλλού να συνεχίσει την καριέρα του.

Το όνομά του βρίσκεται στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση στον άλλοτε παίκτη και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο λόγος είναι το υψηλό κασέ που διαθέτει ο Γουίλιαμ Καρβάλιο. Και στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πως όσο περνούν οι ημέρες, σιγά-σιγά θα αρχίσει να πέφτει. Αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι μία περίπτωση που δεν περνά από κανέναν απαρατήρητη όπως είναι λογικό. Από την άλλη, ο Μεϊτέ παραμένει η πρώτη επιλογή. Ωστόσο, τα προφίλ των δύο ποδοσφαιριστών είναι παρόμοια, με ότι συνεπάγεται αυτό…

Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος Πορτογάλος χαφ αγωνίστηκε σε 22 αγώνες στο πρωτάθλημα, όντας όμως μόλις στα 4 εξ αυτών βασικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x